En riktigt bra ljudupplevelse

Av 18 april, 2013Multimedia

Det är inte förens man hört bra ljud som man uppskattar det. Utan att vara ljudnörd uppskattar jag om bas, diskant och mellanregister harmoniserar helst utan att bygga om hela vardagsrummet :-) Det var av denna anledning jag föll för en soundbar som består av 2 delar….en smal panel som ger mellanregister och diskant samt en riktigt maffig bas (som i detta fall är trådlös) som ger trycket.

Samsung HT-E8200 heter det extremt kompakta 400 W ljudsystem jag föll för då det var snygg, kompakt, har blåtandsfunktion som passar alla mobila enheter, en Slot-in Blueray med 3D stöd och radio .  Priset 6500:-

Trots det lilla formatet är ljudupplevelsen mycket ”bred”, basen har en riktigt skön styrka som räcker för ett vanligt rum. Genom att matcha det aktuella bilddjupet med ljud producerar enheten ett anpassat ljud som jag inte förstår hur de får till och som jag är helnöjd med.

Självklart fungerar HT-E8200 ihop med andra TV apparater än Samsung men det går inte att neka den perfekta kombon. Den trådlösa basen kopplar snällt upp då soundbaren startas vilket indikeras med ett ljus på ovansidan av enheten. Pianolacken är snygg men en liten varning får utfärdas för kännsligheten…t.o.m. dammtorkning repar lacken. Är du ute efter ett bra och kompakt ljud utan att ge bort en förmögenhet är denna soundbar ett riktigt kap helt enkelt…jag kan inte annat än rekommendera den. 

Delta i diskussionen En kommentar

Svara