Samtalstid är också tid

Av 23 juli, 2013Android, Appar

Jag tror att de flesta kan relatera till att ens arbetsdag flyger iväg och man undrar vad man egentligen hunnit med…eller snarare varför man inte hunnit med det man planerat. För egen del är det samtal i telefon som är en ”tidstjuv” och som konsult är det viktigt att ha koll på dessa så att man snabbt kan se mönster och trender som behöver planeras. Varken iPhone eller WindowsPhone användare har tillgång till samtalsstatistik direkt i telefonen utan de får snällt vänta på leverantörens lista i slutet av månadens…inte ens då är den tillräckligt översiktlig och kategoriserad för att användas som underlag för debitering. Det är Androidanvändarna som dragit vinsten med appen Call Log Monitor…som förutom att den är riktigt bra t.o.m. är gratis.

phone-log-detailsAppen kategoriserar , filtrerar och sorterar din samtalslogg och ger dig en bra vy över dina samtal som dessutom kan exporteras (och mejlas) till en .csv eller .xml fil.

Man skulle lätt kunna bygga vidare på appen och skapa en onlinetjänst som skapar rapporter genom att man skickar in filen till tjänsten. Rapporten skulle då kunna vara formaterad i t.ex. PDF….lite som Cogmotive har gjort mot Office365.

 

Svara