Office 2013 – färglöst och ”cloudready”

Av 21 juli, 2012Program

Den stora nyheten är att Office 2013 är ”Cloud Ready” och ”Touch” anpassad! Tillägg för att komma åt sociala medier, sharepointsidor, skydrive m.m. finns nu integrerade så man slipper installera dessa men annars är det tomt på nyheter. Det största arbetet har gjorts i att skapa ett enhetligt gränssnitt oavsett vad (dator- , surfplatte eller office365 version) du väljer att jobba med. Hela Office 365 har gjorts om i nya versionen till att återspegla ett gemensamt gränssnitt.

 

I det stora hela är Office 2013 en naturlig uppföljare till 2012 med  renare gränssnitt och ett fåtal nya funktioner. Lokalt i datorn skiljer det sig inte så mycket dock kommer onlinelivet bli en hel del enklare. Om du har en dator med Windows XP eller Vista måste även denna uppgraderas då nya Office 2013 endast kan installeras på Windows7 eller nyare!

Du får själv avgöra hur nya Office 2013 är för dig…i Windows8 klagar många på att startknappen tagits bort, själv börjar jag gilla nya Metro…men så är man ju inte ”vanlig” heller :-)

Testa själv en ”prova på version” av Office 2013!
Läs mer på Nordic Hardwares!

Kommentera detta inlägg