Kan Titanfall bli årets spel?

Av 23 mars, 2014 Internet

Varken Xbox One eller Titanfall är officiellt släppta i Sverige men redan nu går snacket om “Game of the Year Awards”. Många väntar på “Day One” – utgåvan som det inte finns något släppdatum för. Ifall du har missat det så finns både konsol och spel att köpa i de flesta affärer som säljer konsolspel….var noga med att du väljer en EU version bara.

Nu har jag kunnat mjuka upp min tummar ett tag med både Forza, Tomb Raider och nu också Titanfall som enligt många kommer att putta ner Halo (lovas komma under 2014) från nuvarande tron Halo. Och jag håller delvis med ….spelet är snygg och har en ny tvist i spelet som ger möjlighet till många intressanta och roliga utmaningar. Självklart kommer nya versionen bli  grym och ihop med Xbox One´s många nya sociala funktioner  blir det riktigt kul att dela med sig av sina “moments”.

Jag gillar att man har ett träningsläge så man kan bekanta sig med kontrollern innan man hoppar ut i verkligen d.v.s. online. De första timmarna höll jag inte ut speciellt länge och jämfört med många andra onlinelirare är jag fortfarande noob. Jag skjuter inte mig själv i foten längre och assisterar rätt sida…om ni förstår :-)

titanfall-2Titanfall hade varit en  fortsättning av Halo om det inte hade varit för just Titans som är ett skal som förvandlar sin spelare till en robot som tål en hel del stryk och kan göra stor skada. Grafik och ljud är helt fenomenala och spelkänslan är riktigt bra. Tyvärr lider spelet stundvis av en hel del lagg som gör att det blir obrukbart… men uppdateringarna haglar tätt. Nämnas bör att spelet kräver Xbox Live och därmed internetanslutning, det finn inget offline innehåll alls. Överlag ett riktigt bra FPS spel som kommer ge mig och dig många timmars spänning, jakt, fasa, frustration och stunder av total lycka….ladda ner ditt eget exemplar eller hämta ditt ex på Gamestop, MediaMarkt eller Webhallen!

Om Titanfall blir årets spel eller inte tänker jag inte sia om. Det beror en hel del på vilka titlar som släpps till respektive konsoller. Sony är en tuff motståndare och deras titlar har inte gått av för hackor…men jag kan lova att Titanfall är riktigt snyggt och ruskigt kul att spela. Titanfall för Xbox360 släpps officiellt den 11:e april.

Svara