Skaffa en Partner

Av 7 oktober, 2015Office 365

Jag har dagligen kontakt med människor som vill använda molnet. Även om molnet är enkel krävs det fortfarande en hel del förståelse över hur din dator och molnet hänger ihop och vetskap om vad som krävs av dig, din dator och nätverket. Ledtiderna är kortare än någonsin och det där småsakerna som behöver fixas kan inte vänta….det räcker helt enkelt inte längre med den där 1 gång i veckan som ”datakillen” kommer.

 

 

I Microsofts molnbaserade ekosystem (Office365) finns inbyggda supportfunktioner på olika nivåer. Genom att ansluta en Partner till systemet kan denna hjälpa till med vardagligt underhåll, nya inställningar  och såklart vi nyanställning och avslut.

 

partner-signupEn Partner kan efter att ha anslutits administrera det mesta som rör din prenumeration. Självklart kan inte vemsomhelst ansluta sig utan din blivande Partner skickar ut ett speciellt anpassat meddelande till dig där du ges möjlighet att neka eller godkänna anslutningen.

 

 

Efter ditt godkännande ansluts din prenumeration till den nya Partnern och du kan börja fokusera på annat ;-)

partner-dashboard

 

Om du letar efter en Office 365 Partner kan du bland annat använda PinPoint som är en katalog som tillhandahålls av Microsoft. Endast Microsoft  Partners finns i denna listning. Där kan du hitta en Partner med rätt kunskap samt se vad andra tycker om dem. Tyvärr är det väldigt få som blir upplysta om tjänsten och det kan därför saknas utvärderingar och tjänstekatalogen kan vara felvisande.

Svara