Script från Viralplanet irriterar

Av 30 oktober, 2013 Internet

Under den senaste tiden har min blogg belamrats med inbäddade länkar på slumpvalda ord som förekommer i inläggen. Förutom att de förstörde läsupplevelsen var det också helt orelaterade till inläggen. Min blogg skall vara ren från saker som andra väljer…det skall vara mina åsikter och min reklam…INGET ANNAT :-)

Efter ett antal nödrop ut i etern  och lika många timmar för att hitta roten till orsaken var det en kollega som pekade mig åt rätt håll…jag blev mäkta förvånad när det visade sig att ett annonsnätverk jag varit med i under många år helt plötsligt aktiverade funktioner via ett script (som också är en id rad) som generar dessa kopplingar och irriterande popups.

Raden togs bort per omgående och nu är bloggen snabbare och snyggare än någonsin….speciellt efter bytet til MySQL5 ;-)

Raden som du behöver leta efter ser ut enligt nedan. Notera att Viralplanet har denna rad som krav för att man skall vara med…så tjänar du stora pengar behöver du rannsaka dig själv om det är värt det. För egen del är läsupplevelsen mer värd än de pengar jag tjänar via dem.

viralplanet-id-code

 

Svara