Readly – tidningar och böcker på ett ställe

Av 14 maj, 2014Internet

Tidningar är som musikalbum…sällan är alla artiklar lika bra eller intressanta och med flera intresseområden behövs en förmögenhet för att prenumerera på dem alla ;-)

Readly är en av de första tjänster som tar tidningar till en helt ny nivå ! Readly samlar tidningar och böcker under ett tak och tar en månadsavgift för det. Och det bästa av allt är att månadsavgiften är låga 99:-. Älskar du att frossa i böcker…har samma prismodell tillämpats.  Via den egna appen som finns till Android, Windows Phone, iOS och Windows 8 kan du bläddra i det massiva tidningskiosken och ladda ner dina favoriter inför utlandssemestern och tagga dina favoriter. Arkivet för respektive tidning sträcker sig 12 månader bakåt. Upp till 5 enheter kan du använda på 1 konto…så det räcker för hela familjen och lite till.

Det går lätta att räkna hem i pengar…en årsprenumeration på CS kår lös på 2195:- för papperstidningen och 2035:- för den digitala versionen. Ett helår på Readly kostar 1188:- för 425 olika svenska och internationella tidningar och ett stort urval böcker. Prova gratis i 14 dagar och frossa i allt du kan tänka dig utan att tynga ner dina resväskor. 

readly-tidning

Delta i diskussionen En kommentar

Svara