Problem att dela på sociala medier

Sociala medier är en stor del av mångas vardag oavsett om det är privat eller på jobbet. Privat kanske det inte känns så farligt om ett inlägg inte syns eller ser förvrängd ut men om en stor del av ens marknadsföring görs via den kanalen märks det tydligt att en inlägg inte fungerar eller ser ut som det ska.

Här om dagen fick jag inte den genomslagskraft jag trodde på ett inlägg…så jag började titta på inlägget och märkte att publiceringen på Facebook var korrupt vilket orsakade att rubrik och brödtext försvann och i sin tur ett lägre intresse.

I vanlig ordning när man ser förvrängningar på text så började jag att felsöka på min ände men varken alternativa läsare, tömning av cache eller dylikt hjälpte. Felet kvarstod. Min sista utväg var att kontakta leverantören för mitt nya tema efter att sökningar och forum inte gav något resultat. Återkopplingen kom med vändande svar och var enkelt och genialt…för jag var ju inte den första användaren som råkat ut för detta.

Råkar du ut för samma problem tillhandahåller Facebook ett onlineverktyg som är en del av utvecklingsverktygen som går under namnet Facebook Delnings Debugger. (ovan bild)

Förutom att lösa problemet får du också ta del av information kring inläggets interaktion. Nu är iaf sidan skrapad och delningen fungerar som den ska!

Svara