Onlinevärdering av bilen – VARNING

Av 26 mars, 2009Internet

Jag kunde bara inte låta bli att reflektera på denna tjänst som har sina ”banners” lite här och var. Den jag klickade på fanns på facebook…lite halvslö innan sängdax klickade jag in mig och det första man ser är nedan bild…man undrar ju över hur många klickar på värdera nu knappen och sen åker på värsta fakturan!

online-vardering

…trots min slöhet klickar jag in mig i villkoren som i stort sett endast (korta versionen) talar om att om företaget felvärderad bilen kan de inte anses vara skyldig och att de bör få en chans till att göra rätt för sig innan man stämmer dom ;-) Det näms även något om deras ”Tjänster” som var helt olänkad så man var tvungen att ta reda på var tjänserna fanns specade…

online-vardering-priser

…jag fick värsta chocken när jag väl hade kommit till ”Tjänster-listan” över hur mycket man tar betalt för en elektronisk tjänst som inte involverar några fysiska kontroller och på så vis endast kan ses som ytterst generell och med en stor nypa salt. En snabbgoogling visar att det finns gott om sidor för denna typ av värdering, och avgifterna skyhöga…..finns det verkligen nån som använder detta? Sådana här tjänster borde inte få finnas längre om någon frågar mig :-)

[poll id=”5″]

Gratis onlinevärdering (om man nu vill göra en på detta viset) kan du göra via  http://www.bilpriser.se/, en sökning på blocket  ger också en grym översikt över bilen verkliga marknadsvärde.

 

Kommentera detta inlägg