NetMemo+ håller koll på minnesanteckningen

Att spela in sina anteckningar och möten med bandspelare blir allt mer populärt…det finns en uppsjö av lösningar där NetMemo+ platsar in  i kategorin…digitala anteckningar.  Programmet gör egentligen inget speciellt men det är vad som sker efter inspelningen som gör det värt att nämna det.

Först ut är att NetMemo+ installeras i din mobiltelefon som måste ha Android OS i sig, förutom den sedvanliga inspelningen kan du bland inställningarna välja ett ljudformat du vill tillämpa. Efter inspelningen kan du få välja vart du vill skicka din inspelning…programmet kan använda den inbyggda epostklienten eller kan också konfigureras med ett gratis Gmail-konto som utökar funktionen till en ”OneClick” alternativ.

Ett par minuter senare har du filen med mötesanteckningarna i MP3-format i din inkorg. Riktigt praktisk om du inte har någon typ av maxgräns satt på bifogad fil i e-posten.

Andra smarta idéer som redan har förverkligats är Livescribe´s Smartpen som är en hybrid av anteckningar på en elektronisk penna och ett digitalt papper. Se nedan Youtube-klipp!

[youtube]Ag6R8v9YZ2k[/youtube]

Kommentera detta inlägg