Gästinlägg: E-cigaretten, ett bra e-alternativ

Av 27 januari, 2015Internet

Jag gillar det mesta som går att plugga in till datorn och denna gång har jag fått pilla på E-cigaretter…riktigt ”snygga” sådana dessutom.  Min väl Lisa har införskaffat Premium EQ-paketet som kommer med allt en rökare kan tänka sig. Man får ett cigarettpaket  som också är batteripaketet för cigaretten och rymmer 2 hela cigaretter och 3 smakfilter. Det medföljer också en separat USB plugg som du kan direktkoppla till datorn för att ladda cigaretten.

På utsidan av paketet finns Mini USB för laddning och en LED som visar ladd- och klarstatus för den cigarett som sätts i laddhålet. Laddningen tar ca 30 minuter och har hittills räckt i över 1 vecka. Då tog rökaren i fråga ca 5-7 bloss vid ungefär lika många tillfällen.

Smakfiltren säljs i 5-pack som motsvarar ca. 150 cigaretter  kommer i olika smaker och fås med 12mg eller 18mg beroende på smak du väljer. Syftet till införskaffning kan vara olika….det kan vara att trappa ner och sluta helt eller bara en ersättning till det ”rökluktande” alternativet. Oavsett gör EQ-ciggen sitt jobb ypperligt.

EQ har också en E-Cigarr som med ett 900mAh batteri som ger upp till 1500 bloss…det räcker till ett par nyårsbloss :-)

Svara