Ztory – för både vuxna och barn

Av 23 augusti, 2014Programtips

Om du kan tänka dig att läsa dina tidningar och böcker i en surfplatta, dator eller mobil och tycker att ditt prenumerationskonto slukar allt för mycket slantar….då skall du verkligen titta på Ztory eller Readly. Gemensamt för tjänsterna är att båda kostar 99:-/mån, kan användas i dator, surfplatta och mobil, materialet kan läsas offline och användas av flera i familjen samtidigt.

Det som skiljer tjänsterna åt är såklart tidningsutbudet där Readly också bjuder på tidningar som publiceras i Storbritannien, Filipinerna, USA och Indien. Det finns också möjlighet till att prenumerera på böcker för barn och vuxna vilket kräver en separat bokprenumerationen.

ztory-2Ztory´s utbud i tidningsväg är som en stor välsorterad kiosk från 90-talet och det ingår ett rejält utbud med barnböcker som du kan läsa godnattsagorna ifrån. Barnböckerna öppnas i ett eget läge (som kan lösenords skyddas) där endast barnrelaterat material visas vilket gör att man med gott samvete kan lämna ungarna att bläddra bland böckerna. 1 prenumeration rymmer upp till 5 separata profiler som samtidigt kan vara inloggade och håller koll på just dina favorittidningar….riktigt bra!

Gränssnitten är snarlika och enkla att använda på båda tjänster… Ztory finns i skrivande stund till Android och iOS…så vad väntar du på…kicka igång din egna provprenumeration! Mitt val föll på Ztory i slutändan då där utbudet på IT och Teknik stämde bättre överens med min smak. Mitt förslag är dock att hålla koll på båda tjänster då innehåll och utbud kan ändras snabbt…oavsett vad du väljer kommer du att sänka dina prenumerationskostnader och bredda din läsning! 

Delta i diskussionen En kommentar

Svara