WinX laddar ner dina Icebreakers

Av 27 februari, 2017 mars 28th, 2017 Internet, Media

Det är sällan jag är offline så det är inte ofta jag inte kan komma åt saker som ligger online. Istället är det känslan av att det man annars alltid hittar smidigt I en Google-sökning helt enkelt inte finns längre. I mina olika utbildningstillfällen vill jag ibland visa upp “Did You Know” filmerna som jag bara älskar som på några minuter visar alla möjliga och omöjliga fakta som en perfekt “icebreaker”.

Många av DYK-filmerna ingår i mina genomgångar av ny omvärldsteknik där målgruppen inte är tekniknördar och gillas av  alla och imponerar de flesta.

Nu var det ett tag sedan jag kände behovet av att ladda ner något men det funkar helt enkelt bättre med inbakade filmfiler i PowerPoint om man är nästintill offline men tipset på att använda WinX YouTube Downloader var för bra för att inte delas!

Programmet är gratis, superenkelt att använda och stödjer många moderna format. Bara att klistra in länken till den aktuella filmen och en stund senare är filmen på plats i den lokala datorn redo att spelas. Du väljer själv format och upplösning filmsnutten skall ha I samband med nedladdningen.

WinX YouTube Downloader är ett måste om du du på egen hand vill arkivera dina icebreakers från YouTube för att spelas offline.

När du ändå stannat upp kan du passa på att titta på senaste “Did You know” filmen och kanske dela med dig av dina tips på bra icebreakers i kommentarsrutan!

Did You know – 2016

Svara