Tala om vad du tycker

Av 5 augusti, 2015Snabbtips, Windows

När man sitter själv med sin dator kan det vara lite frustrerande när något går fel och tidigare var det bara att bita sig i tungan och fortsätta som om inget hade hänt. Microsoft har breddat möjligheten till feedback redan med start i Windows 8 och i Windows 10 får vi se en evolution av denna.

 

 

Så nu är det inte bara IT-avdelningar och übercertifierade nördar som kan få saker å ting att hända ;-)

 

Från din dator kan du ge återkoppling på flera sätt, här kommer 2 av dem!

windows-feedback-form

Det snabbaste sättet är att använda “smileys”. Tyvärr finns den dock inte representerad överallt och du får ingen feedback om fler tycker som du. Helt enkelt en möjlighet för Microsoft att se en trend för ett program…som t.ex. nya webbläsaren Edge

 

 

 

 

windows-feedback

 

Den andra möjligheten är att använda programmet Windows Feedback om smiley´s inte existerar eller om du vill ha en överblick över existerade återkoppling och ge medhåll åt andras tycke och tänk.

 

 

 

 

 

 

På webben kan påverka ditt Windows genom att delta i Windows User Voice där du som deltagare kan poängsätta olika funktioner som kommit upp. De med högst poäng kommer Microsoft att ta till sig lite extra och om möjligt implementera i en kommande uppdatering eller version.

Sedan finns ju såklart Windows Insider kanalen som introducerats starkt med Windows10 och vars återkoppling ges direkt vidare till programmerarna.

 

Svara