Sommaren är här

Av 19 juli, 2014Internet

Sitter i solen och varvar mellan att läsa fortfarande inplastade tidningar jag inte hunnit läsa, titta på människorna runtomkring mig och göra absolut ingenting….bara vara.

Det är så enkelt när vädret är som nu, dagarna tillbringas i solen, kvällarna framför grillen med vänner och framåt småtimmarna blir det några timmar framför datorn. Den senaste veckan har jag använt till att konsolidera webbar, databaser, domäner och data till Binero som jag testkört i nästan 12 månader och samtidigt rensat upp i pekarträsket och mappstrukturer. Helt underbart att åter igen ha full koll på allt och samtidigt sänka kostnaden. En av anledningarna till flytten är att Binero nu äntligen fått stöd för dynamiska ip adresser och att jag tycker det är ett bra webbhotel som har det jag behöver utan att ha egna servrar. Hur ser din nördsommar ut?

Svara