Pebble – ger ström när du behöver det

Av 7 augusti, 2014Internet

Extrabatteriet finns i en uppsjö format, storlekar och prisklasser…gemensamt är att de skall få din pryl att orka längre än vad dess batteri orkar med. Smartstick kallas den modell jag testar och får anses vara en av de snyggare och mer kompakta modellerna.  Med i förpackningen följer adaptrar för de mest aktuella enheterna som iPhone, Android men de behövs egentligen (möjligen om du vill låna ut batteriet) inte då du kan använda dina egna sladdar. När du skruvat av ena sidan hittar du 2 uttag, den lilla Micro USB´n är för att ladda batteriet vilket tog nästan 5 timmar från en dator och ett USB uttag för din pryl som stödjer USB laddning…vilket väääldigt många prylar gör idag. (Duracell batteriet är endast med på kortet som storleksreferens). Laddtiden påverkas helt av din dators ström i USB porten samt din pryl´s egna batteristorlek. Självklart snabbar du upp laddningen genom att använda en väggansluten laddare från din mobil eller surfplatta!

Just denna modell har ett 2800mAh batteri i sig vilket räcker för att ladda de flesta mobiler idag om än kanske inte helt fullt så kan du hålla din pryl vid liv innan du når ett ”vanligt” uttag. Jag har testkört extrabatteriet mot min nuvarande Samsung Galaxy S5 som också har ett 2800mAh batteri som Pebble klarar att ladda till 85% på en laddning…har du ett mindre batteri i din pryl klarar den såklart att laddas till 100%. Just denna modell kostade 180:- och då medföljer också en liten ”socka” att förvara enheten i…vilket ger en premiumkänsla. Det finns också större batterier ifall du behöver ladda många prylar eller kanske en stor men då ger man avkall på mobiliteten. I mitt fall var jag ute efter den där lilla extra batteritiden vilket denna Smartstick levererar.

Pebble kan köpas på många ställen, börja med att kolla de olika modellerna på Veho och använd sedan Prisjakt för att hitta bästa priset!

[bws_related_posts]

Svara