Navigon får stöd för iOS4

Av 11 juli, 2010iPhone, Mobilt

Med senaste uppdateringen är så stödet för iOS4 ett faktum. Förutom det ståtar uppdateringen med en del nya praktisk funktioner. Självklart är största nyheten ”multitasking” och ”fast application switching”, 2 funktioner som gör att du kan fortsätta navigera snabbare och i viss mån oavbrutet men det finns fler nyheter än så :-)

Mycket nyheter
Denna rejäla uppdateringen ger dig direkt vid navigeringsstarten målets väder samt parkerings- och tankningsmöjligheter i en å samma vy…inget livsviktigt men klart uppskattad. Funktionen där man delar med sig av sin trafiksituation (förbättrad ködetektering) till Navigon via 3G kan numera stängas av och in-app köpet Panorama View 3D renderar grafiken som den ska.

Navigering under samtal
När ett samtal tas emot under navigeringen visas svar/lägg på som vanligt och under pågående samtal tystnar navigationsrösten. Tyvärr hoppar inte navigeringsfönstret tillbaka efter att du svarat utan du måste manuellt ta fram programmet genom att dubbeklick på ”hem-knappen” och välja att ”gå tillbaka” till appet…hade varit snyggare om den efter att man svarat  hoppat tillbaka till Navigon-läget (precis som den gör då man  inte svarar) men så sker inte just nu.

Överlag har ett grymt NavApp blivit ännu vassare samtidigt som Navigon har ordnat med ”sommarrea”…så passa på nu, det kan bara bli bättre.

OBS! Efter uppgraderingen till iOS4 känns det som att telefonen går klart varmare i plasten då GPS´n är igång, någon annan som upplever samma sak?

Kommentera detta inlägg