Kies ger dig trådlös åtkomst till mobilen

Är du lycklig ägare till en Androidbaserad Samsung  i S-serien(kan fungera på andra mobiler också)…då har du även åtkomst till Kies Air som är en app som installeras i mobilen. Appen ger dig tillgång till allt innehåll via ditt trådlösa nätverk.

Senaste versionen har inbyggt autentisering med engångslösenord (fyrsiffrig kod) som visas i mobilen. Du kommer åt mobilens innehåll genom att surfa till den på en av mobilen tagen adress, t.ex. http://192.168.10.100:8080, på så vis slipper du sladdar eller skicka filerna till dig via mejlen….supersmidigt och snyggt.

Innehållet presenteras i en samlad portal med länkar till det mesta ….du kan både ladda ner bilder och signaler eller ladda upp material till mobilen. Det är utrymmet på minneskortet som sätter gränser inget annat.

kieas-air-i-mobilen

Det finns en uppsjö olika appar för att ge dig trådlös åtkomst till mobilen, Kies är dock den mest kompetenta appen jag stött på. Jag har testkört Kies på Samsungs galaxy S3 men det är inte omöjligt att den ven fungerar på andra mobiler av andra märken.