EU ger dig valmöjligheter

Av 10 mars, 2010Internet

För att ge andra programmerare till ”browser” en chans har EU bestämt att Microsoft skall ge användaren möjligheten att välja en annan ”internetläsare” än sin egen. Så vid nästa uppdatering du kanske får upp nedan fönster som ger dig just det :-)

Följande alternativ fanns med i Microsofts alternativ
Chrome | Firefox | Safari | Opera | GreenBrowser | Maxthon |Flock | Sleipnir 

Delta i diskussionen 3 kommentarer

 • Elöd L skriver:

  Tycker det bara löjligt att man ska sätta krav på Microsoft, även om de har Maktmonopol! :-)

  Det är som att säga till ICA att ajja bajja! Nu tycker jag att ni ska börja sälja lite varor som COOP producerar!

  • Lentz-it skriver:

   Visst är det så…..även om jag gärna ser att MS får lite konkurrens (vilket de ju redan har iofs) Jag undrar hur många som kommer att pröva något de aldrig hört talas om. De kunder jag träffat blir bara förvirrade av rutan som poppar upp och undrar vad de vill surfa med i fortsättningen.

 • Elöd L skriver:

  Precis, det kommer att förvirra kunderna. De kunder som inte gillar explorer vet vart de ska ladda ner allt annat.

  Fast samtidigt får de andra företagen väldigt mycket gratis marknadsföring nu på Microsofts bekostnad. :-)

  Jag hade tyckt det var orättvist om jag vart ägare för Microsoft, eller hade jag kanske var jävligt nöjd ändå? ;)

Svara