Ett webbhotel som fungerar

Av 25 juni, 2009Internet

Genom åren har man provat på det mesta och man får inse att inget webhotell (jag testat iaf) är bra på allt. Billigast är ju alltid att klara sig själv vilket dock inte alltid är ett alternativ för en totalt oteknisk då det krävs en hel del kunskaper för att få saker å ting att fungera.

Crystone.se är ett webhotell som har en bra och modern mix av tjänster. Kontrollpanelen är en av de bättre och kan fås på svenska (även om det inte alltid hjälper)  kan sköta allt med stort A. Många vanliga applikationer så som WordPress 2.8 och eCommerce finns färdigpaketterat och installeras genom att fylla i 1 liten bock.

crystone-panel

Förutom att du kan sköta alla inställningar själv finns det en utmärkt telefonsupport med ett sverigenummer och svenskar (norrlänningar) i lurenvilket kan vara skönt.

Jag nämde ju att ALLA webbhotell är inte perfekta så även detta, så här kommer några saker.
-crystones har endast stöd för fasta ip-adresser. (bra att veta ifall du vill köra egen webserver och inte vill använda webbhotellet)
-hela domänstrukturen är virtuell så mappstrukturen som även kan nås via ftp är inte den enklaste.
-när du använder crystone blogfunktion kan den inte fås på svenska, uppladdning av teman och tillägg kan endast göras via webben vilket är lite bökigt.

Förutom det är det ett mycket kompetent hotell till bra pris.

Produktlänk: http://www.crystone.se

 

Svara