Designa din egna urtavla

Av 16 juni, 2015Android, Wearables

Självklart handlar inlägget om smarta klockor, förutom att det hjälper dig att komma ihåg genom visuella aviseringar kan de relativt smidigt göras ytterst personliga. En del av det är urtavlan. Medan många satsar på att få fram ”realistiska” urtavlor med anor från traditionella märken som Seiko, Rolex m.m. är jag mer ute efter utseenden som är långt ifrån det traditionella.

watch-maker-urbane

 

Den som söker han finner stämde verkligen inte. Jag gav upp efter att ha testat många olika utseenden som utan tvekan krävt många timmars arbete istället föll jag för ett verktyg som heter Watchmaker som fått mig att spendera ett par timmar med mobilen på att designa min alldeles egna urtavla till min Android Gear klocka. Konstigt nog finns inget program som man kan installera på datorn för ändamålet vilket är förvånande och imponerande med tanke på detaljarbetet som lagts ned på några av urtavlorna.

 

Om du gillar min design kan du ladda ner dem här direkt eller ta en titt i WatchMaker forumet för fler mästerverk! Kom ihåg att du också behöver programmet WatchMaker för att installera urtavlan på din Android Wear!

watchmaker-app-styles

 

Du kan ladda ner urtavlorna till vänster direkt från FaceRepo

 

 

 

 

/enjoy

 

 

Svara