Superenkel säkerhetskopiering

Du sitter å slösurfar…plötsligt “fryser” skärmen…inget händer. Du drar strömsladden för att få datorn att stänga av sig utan att veta att det var den sista bilden du såg av din dator vars hårddisk just i detta ögonblick gick sönder.

Precis så går det till, ålder spelar ingen roll. Oavsett hur gammal din dator eller hårddisk är det endast en fråga om “när” och inte “om” som så många tror.

Efteråt ångrar du att du inte tog den där säkerhetskopian för dina bilder och filer som nu är borta för framtid. Ett av de absolut enklaste sätten att ta säkerhetskopior är molntjänster med obegränsat lagringsutrymme som kostar ett par hundringar om året….allt sker automatisk via internet.

f-secure-backup

F-Secure är en av många som levererar online säkerhetskopiering, de flesta känner nog till antivirusprogrammet med samma namn. För en årsavgift på 645:- /dator/år kan du säkerhetskopiera alla data, all e-post, favoriter, bilder, film m.m. som finns på din dator.

f-secure-recover

Programmet är enkel att ställa in och sköter sig själv så länge din internetanslutning finns. Alla filer sparas som standard i 3 revisioner under 30 dagar. Enkelt och underhållsfri, perfekt om du vill vara säker utan tekniska kunskaper. Ladda hem och prova själv!

Produktlänk: http://www.f-secure.com/sv_SE/products/home-office/online-backup/index.html

Liknande produkter
Kabooza – http://www.kabooza.com/se/
Diino – http://www.diino.com/c/default-sv

Kommentera detta inlägg