Samsung Galaxy S2 – white vs black

Ja du läser rätt och det är inte så brukligt kanske att man ställer samma mobilmodell mot varandra men denna gång gör jag ett undantag av den enkla anledningen att jag blev grymt överraskad av materialvalet på den vita mobilen. Innanmätet må vara samma 1,2Ghz:are med 1GB ram och den fantastiska skärmen men känslan att hålla i mobilen är det enorm skillnad på.

Den svarta färgen som var först ut på marknaden är snygg och skärmens suveräna svärta gör att man nästan inte ser kanterna på  skärmen då den visar svart grafik. Mobilen är helsvart och har en ruggad baksida som ligger skönt i handen då man satt batteriet på plats. Galaxy´n känns superlätt jämfört med iPhone4 och de rundade kanterna  och formgivningen gör att den ser riktigt ”slimmad” ut. Luckan som täcker batteriet är supertunn men ändå fullt tillräckligt.

Det är ingen större skillnad på den vita bortsett från att materialet är helt slät (blank lackad yta) och höjer kvalitetskänslan. Mobilens formfaktor och låga vikt passar riktigt bra i helvit och skärmen får grafiken att se nästan som ritad ut. Så om du funderar på en vit eller svart Galaxy S2 rekommenderar jag dig att känna på den vita först! Mobilen i övrigt är idag en av de mest omnämnda mobilerna på marknaden där i stort sett alla enbart talar väl om den.

Recension på mobile.se – http://goo.gl/xrIy9

Kommentera detta inlägg