Du riskerar att bli en NOTE-aholic

Har du missat Samsungs senaste? Galaxy Note (även kallad GT-N7000) heter den och det börjar att poppa upp lite här och var…senaste presentationen stod jag för på spårvagnen där passageraren bredvid frågade om modellen. Under hela färden öste jag ur mig allting som är nytt jämfört med andra Androids…en extra kick var såklart pennan som fick honom nästan att fråga om jag sålde min ;-)


Galaxy Note är fullspäckat med detaljer som jag kommer att sakna efter testpriodens slut …detaljer som konstigt nog inte ingår i en vanlig version av Android 2.3.6 plus såklart även de program som drar nytta av pennan. Ovan film visar vad du kan göra om du har tråkigt och din konstnärliga ådra behöver stimuleras!

S-Planner
är en fullspäckad kalender med stöd för penna såklart som har fått utökade och lättöverskådliga vyer och byter mellan dem med fräscha animationer.

S-Memo
dubblar som anteckningsblock och ritverktyg för frinhandsritning. Redigera kort gör du smidigt via medföljande fotoredigeraren, skärmen  kommer verkligen till sin rätta och med hjälp av penna går det utmärkt att finlira.

S-Choice
hjälper dig att hitta fler program med pennstöd…det finns redan en gedigen lista.

Dagboken
håller koll på dagens händelser och har stöd för publicering till Facebook, hade varit superkoolt att kunna välja att se facebook-loggen här också som ett alternativ till facebook med ett skojigt gränssnitt.

Som arbetsredskap och spelmaskin är den grym…skärmstorlek och bild är smått fantastiska…det enda luriga är att alltid hitta en plats för den just p.g.a. storleken och att man alltid behöver ha båda händer för att hantera den.

Läs mer ingående om Note´n i mitt tidigare inlägg!

Inlägget är sponsrad av Samsung

 

 

Kommentera detta inlägg