AvancIT fixar vidarekopplingen i mobila växeln

Av 16 september, 2011Mobila kontoret, Mobilt, Tester

Mobila växlar är hetare än någonsin då alla vill åt mobilitet och lägre kostnader. TRE är en av dem som må vara riktigt grymma på både data- och mobilabonnemang men deras växellösning och då specieltt vidarekoppling av samtal lämnar en hel del kvar att önska.  Det behövs 6 moment för att vidarekoppla ett samtal i en iPhone idag och nästan lika många i en Android mobil. Alla skyller på att det saknas APIér som gör det möjligt att hantera samtalen vi en ”extern” app men AvancIT  har börjat titta på det hela och kan ståta med en app för åtminstone Android som gör att vidarekoppling kan ske med endast 2 klick.

Appen heter Switchboard och fungerar med Telia, Tre och Telenor som idag saknar en praktisk möjlighet till vidarekoppling. Det finns en en begränsad testversion som ger dig möjlighet att testa om det fungerar med just din mobila växel….den fullt ut fungerande version går lös på 100-lappen…väl spenderade pengar om du behöver vidarekoppla ofta.

Delta i diskussionen 2 kommentarer

  • Anders skriver:

    Vi har även en app till iPhone, även denna har fått namnet Switchboard och finns i samma upplägg, en gratis testversion och en fullständig för 100kr.

    • Daniel LentzDaniel Lentz skriver:

      Det var snabba puckar, knappt en månad efter mitt samtal ju ;-) Jag hoppas att ni får bra respons på denna APP (från bl.a. TRE) och jag skall göra mitt bästa i att marknadsföra den till våra kunder.

Kommentera detta inlägg