Lentz-it (uttalas lensitt) är en kombination av mitt efternamn och mitt intresse för ny teknik i alla dess former. Ni har säkert hört orden”Google it” så därav termen…så Lentzit är min personliga version.

Bloggen firar 10 år (2016) och innehållet bestäms av min vardag och de prylar jag kommer i kontakt med och såklart den tid jag har. All inlägg som görs är utan yttre styrning. Om en produkt eller vara förekommer så har den testats av mig personligen och det är ett äkta utlåtande du får utan försköningar. Det är jag mycket stolt över.

Jag sammanställer gärna ett inlägg om din produkt förutsatt att jag får tillgång till tjänsten eller varan under en rimlig period. Om varan eller produkten är värd att skriva om sammanställer jag ett inlägg och behåller/nyttjar gärna tjänsten. Inlägget får ligga kvar utan begränsningar för indexering.

All tester, instruktioner och annonseringar på bloggen står jag för så du kan vara säker på att jag gillar produkten och företaget bakom och att jag troligen använder mig själv av deras tjänster om jag inte skrivit annat såklart.

Kontakta mig gärna kring ett inlägg, en produkt som figurerar, annonsplats, tester av mjuk- och/eller hårdvara via de kanaler som anges på bloggen eller formuläret intill!

Tack för att du läser min blogg!
Daniel Lentz – Lentzit AB

Snabbkontakt
Skickar